štvrtok 20. júla 2017

V Kodani budeme bojovať, sľubujú jabloneckí futbalisti pred odvetou

Ak jabloneckí futbalisti bet365 mobil nechcú premárniť aj piaty pokus o premiérový postup do základnej skupiny pohárov, musia na pôde nedávneho pravidelného účastníka Ligy majstrov zmazať manko 0: 1 z úvodného duelu.

Jabloneckým dodáva sebadôveru to, že Kodaň doma chvíľami prehrávali a vo februári ju zdolali na sústredení v Portugalsku 2: 0.

"Sme v polčase vzájomného súboja. Ideme do Kodane skúsiť zabojovať a vrátiť sa späť do zápasu. Minulý týždeň sme sa presvedčili, že sa s nimi dá hrať. Verím, že sme schopní tam streliť gól a zabojovať ešte o postup, "uviedol tréner Jaroslav Šilhavý.

" Urobíme pre postup maximum. Budeme chcieť čo najskôr streliť gól a ja verím, že sa nám to podarí.Musíme sa ale zamerať aj na defenzívu, v lige sme naposledy doma dostali dva góly a to sa nesmie opakovať, "doplnil bosniansky záložník Nermin Crnkič pre klubový web.

Jablonec pred týždňom Kodaň takmer k ničomu nepustil, svoje šance ale v prvej polovici nepremenil a súper v 51.


minúte skóroval vďaka podarenej strele Benjamina Verbiče. Nádej na obrat domácom zobralo v 69. minúte vylúčenie striedajúceho Stanislava Tecla, ktorý kvôli trestu v odvete nemôže hrať.

"Myslím, že sme boli lepší, ale na to sa nehrá. Ambície sú stále rovnaké, chceme postúpiť. Nič nevzdávame, je to stále len 0: 1. To pre nás nie je nič. Myslím, že keď podáme ešte lepší výkon alebo aspon taký ako doma, môžeme ešte určite bet 365 uspieť. Máme na ne.Vyskúšali sme si to na turnaji v Portugalsku, bet365 bonus kde sme vyhrali 2: 0, "povedal obranca Filip Novák.

" Od tej doby, čo sme ich porazili pred pol rokom na sústredení, sa moc nezmenili. Určite je to ešte hrateľné. Chceme vychádzať z toho, čo sme hrali doma prvý polčas, "doplnil stopér Luděk Pernica.

Jablonec ale čaká ťažká úloha. Dánsky vicemajster vyhral všetkých päť súťažných duelov novej sezóny a doma naposledy prehral vlani v decembri, keď v skupine Európskej ligy podľahol vysoko 1: 5 FC Turín.

"Jablonec je veľmi dobrý tím. Všeobecne všetky bet365 stavky české tímy v pohároch majú dobré výsledky. Musíme byť opatrní, v prvom zápase v Jablonci sme mali aj trochu šťastia, najmä v prvom polčase.Zaj tra budeme chcieť byť odvážnejší, čoskoro streliť gól a vylepšiť svoju pozíciu. Potom by musel Jablonec dať dva a bolo by to pre nich ťažké, "povedal tréner Kodane Staal Solbakken. Neistý je štart strelca z prvého duelu Verbiče.

Jablonec z troch stretnutí tejto sezóny zvíťazil len na úvod ligy v Příbrami 3: 2 a v generálke iba remizoval 2: 2 s Bohemians 1905. Trápila ho hlavne koncovka. "Verím, že sme si to nechali do Kodane. Aby sme postúpili, musíme odohrať aspoň dvakrát lepší zápas ako v prvom zápase, "mienil stopér Vít Beneš.

Jablonec sa po piatykrát snaží dostať do základnej skupiny európskych pohárov, zatiaľ sa mu to ale nikdy nepodarilo. V prípade postupu by ešte musel prejsť cez záverečnej 4. predkolo.Zápas v Kodani začne vo štvrtok o 19:45 v priamom prenose ČT šport.

bet365

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára