utorok 18. apríla 2017

Scott Boland mohol robiť jeho Test debutuje na Novom Zélande, hovorí Steve Smith

Scott Boland nemohol tvrdiť neforemné zelené v lete, ale Paceman mohol robiť jeho Test debutuje na Novom Zélande budúci mesiac. Boland má dôkladne dojem tréner Darren Lehmann, kapitán Steve Smith a selektory od vstupu austrálsky tím v Melbourne.Australian číselník Steve O'Keefe nahradí Petera Siddle pre SCG test Prečítajte si viac

"Keby sa naskytla možnosť, že by buďte pripravení ísť, "povedal Steve Smith v sobotu. Viktoriánsky, zavolal do družstva z dôvodu zranenia ramena Nathan Coulter-Nílu, sa očakáva, že bude súčasťou turné strany, ktorá navštívi Nový Zéland vo februári.

Ak sa selektory rozhodli proti vyberanie dve práčky na SCG potom Boland by hrali pri absencii zranených veterána Petera Siddle.Pace-friendly ihrisko sa očakáva, že za testy budúci mesiac v Wellington a Christchurch. Ak Siddle stále bojuje potom Boland bude dokonale umiestnený, aby sa jeho Test debutuje.

Siddle unikal do siete v sobotu, ale bol obťažovaný svojím problémom členku, ale Smith je pozitívny najskúsenejší člen prúdu squad bude fit na trans-Tasman cesty. "Je to ešte trochu bolí. Chce si oddýchnuť na pár týždňov, myslím a dúfam, že sa dostal hneď po Novom Zélande, "povedal Smith. "Myslím, že to bude v poriadku.

" Cítil, že to nie je najlepšie pre neho vstúpi v tomto teste zodpovedal tomu, ako to je v tejto chvíli.Je to skvelý tím muž a mal pocit, že by sa nechal tím nadol (ak sa hrá). "

31-ročný nebude hrať Big Bash League povolenie Melbourne odpadlíci v pondelok, ale Boland je to ako fit a prepúšťanie. 26-ročný dala Smithovi pripomenutie jeho talentu v sobotu, keď unikal Veliteľ v sieťach. "Bol to celkom dobrý loptu," povedal Smith. "On ma zapôsobil veľa. On udrel pálku veľmi tvrdý a unikal dobrých oblastí. Položí celý deň. Je to naozaj ohromený všetky selektory v štíte kriket v tejto sezóne, teda prečo to dostal do tohto družstva a bol blízky k hraniu. "


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára