utorok 18. apríla 2017

Louis van Gaal môže kúpiť útočníka ostriť tupý Manchester United

Holanďan dohliada sedem Bezgólová čerpá v tejto sezóne, z ktorých šesť boli na Old Trafford. Swansea City sú návštevníci v sobotu a ako spojená so deväť bodov za Arsenal a Leicester City majú začať vyhrávať hry, ak ich názov slabnúci úlohou je byť reignited.Manchester United zaradená Will Keane je úver Preston posilniť útok Viac

Minulý mesiac United sa nepodarilo uplatniť nárok na jediné víťazstvo a boli vyradení z ligy majstrov.Bola to najchudobnejšia decembra v klube 138-ročnej histórii, a ako sa veci majú, Wayne Rooney a Anthony Martial sú spojené so spoločnými Najlepší strelci vo všetkých súťažiach so siedmimi každého.

"Je [nedostatok gólov] môžu byť riešené s peniazmi, ale aj na tréningovom ihrisku, "povedal Van Gaal, ktorý v piatok pripomenul 22-ročný útočník Will Keane z úveru kúzla Preston, aby posilnili svoje útočné možnosti. "Bodovanie cieľa je kvalitné. Máme tu kvalitu, ale v tejto chvíli je nedostatok dôvery v správny čas, alebo budeme musieť kúpiť ďalšie útočník. Je to vždy that.Alan Curtis hovorí Swansea byť odvážni proti Manchestru United Čítajte viac

"Je to náš problém [bodovania].Pri analýze zápasy sme stále schopní hrať v náš štýl. Iba Arsenal, a možno aj prvá polovica proti Stoke a paláce, sme nehrali v tomto štýle. "United stratil prvé dva z tých hier, bez bodovania a vytiahol posledný 0-0. "Všetko ostatné, mali sme tento štýl, sme vytvorili šance a boli dominantné tím. Ale neskóroval.

"Musíme tiež šťastie útočník. Existuje niekoľko hráčov, ktorí hrali v pozícii hrajúceho hráča. Potrebuj� � šťastie. Koľko hráčov mali šance na skórovanie a prečo nezískal? Nemôžete vždy vysvetliť.

"Samozrejme, že hľadáme vždy riešenie v tíme. Aj pre túto chvíľu, ale stále máme dobrý tím a môžeme ešte góly.Som o tom presvedčený. Ale musíme tiež trochu šťastia. "

V lete Van Gaal predávaného Javier Hernández Bayer Leverkusen a Robin van Persie do Fenerbahce a nechá Radamel Falcao odísť po jednoročnej pôžičku, a od tej doby schválenej Jamesa Wilsona úver Brighton & amp; Hove Albion.

"Mohli sme nechali všetkých útočníkov, ale potom by tu bolo veľa útočníkov v tribúne [stojí]," povedal manažér. "Oni nie sú spokojní potom. Chcú ísť preč. Je to príbeh o Hernández, napríklad. Chce hrať. V súčasnej dobe existuje hráči môjho výberu, ktorí chcú hrať. Nemôžu hrať, pretože som si vybrať iný hráč. Je to vždy takto.Ale príliš veľa útočníkov kvalitných na rovnakej pozícii j e príliš veľký tlak. "

United stratili všetky tri Van Gaal sa zhoduje s Swansea. "To je viac či menej rovnaká skúška [ako Chelsea]. Tlak, ktorý som videl sám je stále rovnaká, "povedal. "Nemôžeme dovoliť, aby medzera rast. Musíme tam byť v hornej časti ligy. To je naším cieľom. Povedali sme si, že na začiatku tejto sezóny. Hráči sa cítia tiež tak. Chcú vyhrať, pretože sme nevyhrali niekoľko zápasov v rade. "

Phil Jones sa opakoval tento názor.Centrálny obranca sa domnieva, ak Spojené môže reťazec sled víťazstvo spoločne klub bude späť v titulnom závode. "Je to divné, ale tabuľka ukazuje, že doslova každý môže vyhrať lige v tejto sezóne," povedal. "Arsenal, Chelsea, Leicester, City, sami, Tottenham, Stoke, Watford - nikto vyzerá, že chce vyhrať. Zaberie to len dobre uniká päť, šesť, sedem hier a dostať niekoľko víťazstiev a to čoskoro obráti. Sme sklamaní z toho, ako sme hrali v posledných niekoľkých hier, aj keď sme urobili dobre proti Chelsea, ale v žiadnom prípade sme sa z toho [názov závodu].. Ak sa nám podarí dať pár vyhráva spolu budeme späť tam hore "

Na pozitívne nôtu pre United, majú stále viac čistej listy než ktorýkoľvek iný tím v Premier League v tejto sezóne - 10 od 19 výletoch. "Vždy som učil ako mladík, že ak si udržať čisté konto máte veľkú šancu na víťazstvo v hre, a my sme urobili, že častejšie ako nie v tejto sezóne," povedal Jones. "Norwich a Stoke boli hry, pri ktorých sme pripustili nedbalé ciele, ale okrem týchto zápasoch sme boli celkom solídne.Každý, kto hral odviedol svoju prácu, a dúfame, že môže niesť, že ďalej a produkujú viac čisté listy. "

Van Gaal to nepohlo o tom, či Ryan Giggs, jeho No2, vyvíja väčší vplyv v záležitostiach družstva. "Nič sa nezmenilo. Môžete vytvoriť niečo, ale nič nezmenilo, "povedal 64-ročný. Holanďan tiež poskyt la aktuálne informácie o Luke Shaw, ktorý sa zotavuje zo zlomenej nohe. "On je viac či menej mať krátku dovolenku," povedal Van Gaal. "On je preč po dobu jedného týždňa. On sa vracia k 1. januáru pokračovať vo svojom zotavenie. On je na tom dobre, ale teraz nemôžem byť konkrétny, pretože bol preč po dobu jedného týždňa.

"" Všetko je v poriadku až do teraz.Ale nemôžem povedať, či bude späť v tejto sezóne. "


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára