piatok 14. apríla 2017

Toulon je all-star obsadenie stále stranu poraziť v európskom Pohári majstrov

Ako nový francúzsky tréner Guy Noves, a jeho náprotivkom angličtiny nepotvrdených čoskoro objaviť, to je soľná baňa v sezóne: 11 mesiacov tvrdej práce s mizivou oddychu. Európsky Champions Cup bude mimo dosahu pre každého, ktorého reťazec gang postráda potrebnú spôsobilosť.

V predvečer 2015-16 výkopom, majetnými a nemajetných tiež zostáva dlhá cesta s výnimkou, pokiaľ ide o hĺbku čaty. Iste, anglická platový strop je potrebné zvýšiť v budúcej sezóne, ale cez kanál La Manche euro zostáva mocný atraktívne.Ako každý, kto videl Toulon víkendom výprask Montpellier bude svedčiť, kúpna sila európskych trhových vodcov je teraz frightening.Leicester vo n nastaviť štandardné, keď odštartuje európska Rugby Champions Cup Viac

Oko nebol iba zachytil nový regrút Quade Cooper robí to, čo robí - no-look Grubbers, Sly Preberá, hlúpa odposluch prejde - ale obsadenie all-star, do ktorého bolo pohonom. Keď Ma'a Nonu dorazí bude súťažiť o 12 dres s vynikajúcim Matt Giteau. Maxime Mermoz a Mathieu Bastareaud sú tiež v mixe.Mimo iného, ​​fitnes umožňujú, budú Bryan Habana, Drew Mitchell, Leigh Halfpenny, Delon Armitage, James O'Connor a 21-ročný rýchlorastúci meteor Josua Tuisova. Ak Juan Smith, Juan Martín Fernández Lobbe alebo Steffon Armitage niekedy potrebujú oddych, potom Mamuka Gorgodze, Samu Manoa alebo Duane Vermeulen odišli z lavičky. Je to menej ragby tím ako svalnatý, kto je kto.

Toulon nehrá každú hru - ich štart do Top 14 sezóny bol relatívne pomalý pred sobotňajším večerom - ale zvyšujú stĺp pre všetkých ambicióznych Majitelia klubov. V decembri, keď bude jeho autobiografia zatlačená na vydavateľskú schránku, Dan Carter vstúpi do Paríža a vstúpi do svojho nového klubu Racing 92.Top 14 nemusí byť najrýchlejší liga na svete, ale obsahuje neúmerný počet najlepších hráčov sveta.

Je zrejmé, to má dôsledky pre všetkých, v neposlednom rade Premiership kluby. Ako sa môžu reálne súťažiť o hlavných tituloch, keď Toulon sú lisy toľko Galacticos? Tí, ktorí vytiahol na červené a čierne dres niekedy krútia hlavami u šialenstvo života v Var, ale tri po sebe idúce európske tituly by naznačovalo Mourad Boudjellal nie je žiadny hlupák.Je až do konca nájsť spôsob, ako čo doháňať.

Prvý bočný mať šancu, že sú kúpeľ, ktorí zamieria na juh Francúzska v nedeľu sa snaží zopakovať to, čo bolo dosiahnuté tak okázalo od home proti Montpellier a Toulouse v minulej sezóne. "Majú fantastický stranu," potvrdzuje Mike Ford, viac než šťastný, že s a rozptyľovať nejaký predmet nie je predstavovať Sam Burgess. "Ale my sme pocit, že je to príležitosť pre nás.Lopta je v hre o 25% menej vo Francúzsku, takže ak môžeme hrať vo vysokom tempe a udržať loptu v hre, si myslíme, že máme útočiace tvar, aby im spôsobiť problémy. "

Bez zraneného Jonathana Josepha as pokračujúce problémy zadného radu po výjazde Burgessa - novo dorazil David Denton nebude majú o tomto víkende - bude to ľahšie povie, ako urobí. Ale Francúzsko ťažko teší hviezdnej Svetový pohár seba a je možné, že jedna alebo obe strany menej ovplyvnené Najhorší prípad 2015 kocovina bude dariť v prvých kolách.Ak dávajú loptička trochu vzduchu a obísť galskej balenie power-posiate, šťastie mohol ešte favorizujú takticky statočný.

Do tejto kategórie spadajú Exeter Chiefs, rozhodol sa dať Európe skutočný rip tento rok cez hrozivý pool. Nejako budú musieť nájsť cestu okolo Clermont Au vergne, Bordeaux Bègles a Ospreys ale ich set kus je silnejší a prvé vystúpenie vo fáze drvivých zďaleka nie je nemožné.

Saracéni, jediný neporazený strana v anglickej Premiership po štyroch kolách, by tiež mali byť viac ako konkurencieschopné, pokiaľ nedošlo k prvej-up prehru svojho hlavného bazéna súperovi Toulouse v Allianz parku v sobotu.Mali by byť dostatočne šťastní v Oyonnax v umelom povrchu - vitajte v najviac rozptýlene-zatrávnené bazéne v európskej histórii - a bude mať reálnu predstavu, kde stojí po otvorení dvoch víkendov. Mark McCall, riaditeľ Sarries 'ragby, zdôrazňuje, že to bude vyžadovať spoločné úsilie:, Tento rok rotujúce hráča je oveľa dôležitejšie, ako kedykoľvek predtým…sme už používa 37 hráčov v štyroch hrách'

< p> mohlo by to byť náročný kampaň za írskymi predstaviteľmi, stále olizuje svoje vlastné post-Svetový pohár rán, rovnako ako Welsh a Taliani. Ale Glasgo w, s najmenej 35 reprezentantov z čoho vyberať, mohla ľahko vychutnať pár vyhrá vysoko postavených.Saracéni, Toulouse, Clermont, Exeter, Závodné 92, Stade Français, Munster a Toulon sú moje osem kvalifikačné, ale to bude vyžadovať niečo špeciálne, aby sa zabránilo Boudjellal high-valčeky pridanie štvrtý priamy nárok na svojom portfóliu v Lyone 14. mája.


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára