utorok 11. apríla 2017

Nemilosrdný Swans znížiť obri až do veľkosti v tlčenie

Facebook Twitter Pinterest Matt Crouch a Tom Rockliff bitke v priebehu zápasu medzi Adelaide Crows a Brisbane Lions v Adelaide Oval v sobotu.Foto :. David Mariuz / Getty Images

Zatiaľ Adelaide kapitán Taylor Walker štrbinovej sedem gólov v 87-bodovej porážky Brisbane, ktorý udržuje Vrany v hornej ôsmich

Walker bol pomocný v druhom štvrťroku nárast, ktoré stanovuje vrany na ceste za 20,11 (131) 6,8 (44) wi v Adelaide Oval.

výkonný dopredu spustený tri z jeho cieľov je Adelaide šiel na osem -goal nič bombardovanie v druhom funkčnom období.

Crows vzal siedme miesto zo Severnej Melbourne, ktorí hrajú vodcovi rebrík Fremantle v nedeľu.

Walker vie dol hlasnej víťazstvo pred 45,527 divákov, s Eddie Betts zalievanie tri major a päť hráč Rory Atkins a náhradou Jarryd Lyons kopal dva.

Forward Tom Lynch zhromaždil 32 úbytky, zatiaľ čo kolegovia Rory Laid (26 úbytky), Ricky Henderson (26 kolónií) a Rory Sloane (26 dotyky) boli všetci prominentný

Adelaide zlomil odpor návštevníkov a po pomalom otvorení. - levmi, sa Allen Christensen kopanie dve bránky, ktorá sa konala šesťbodový náskok na štvrť času.

Ale Crows sladko klepli do výzbroje v druhej slohe, ich osem gólov prichádza v 23-tich minút fialové náplasti.Facebook Twitter Pinterest Action z zápasu medzi St Kilda a Geelong na Etihad Stadium v ​​sobotu.Foto :. Joe Castro / AAPIMAGE

Na inom mieste, Geelong finále nádej vzal veľký hit za tiahli s St Kilda na Etihad Stadium

St Kilda je Shane Savage odtrhol si zozadu 14 sekúnd vľavo , pričom ich stav na 14.13 (97), aby Geelong je 15,7 ( 97).

Mačky sú deviaty, štyri body za North Melbourne s dvoma hry vľavo.

North, kto hrať Fremantle v nedeľu, pokles od siedmeho na ôsme miesto po víťazstve Adelaide v sobotu večer po Brisbane.

boli tam štyri vedú zmeny a veľa dráma v poslednej štvrtine pred Savage zviazaný skóre.

o pár sekúnd pred jeho zadok, kolega Mav Weller so značkou v pol dopredu.

Geelong je Cory Gregson jasne prešiel po značku a mala byť vyplatená v podobe pokutového kopu 50m, ktorý by dal Weller tiež v bodovaní rozsahu .

Savage minul stráženie skôr v tomto štvrťroku, zatiaľ čo Geelong Steven Motlop bol odmietnutý gól, pretože bežal príliš ďaleko, bez toho aby skákacie loptu.

žrebovanie bolo tak dobré, ako podráždený víťazstvom Saints, kto robil sedem vynútené zmeny k tomuto zápasu.Facebook Twitter Pinterest Veľké balenia hráčov súperia o loptu počas zápasu medzi Gold Coast Suns a Bombers Essendon v Metricon štadióne v sobotu.Foto :. Darrian Traynor / AFL Media / Getty Images

Zatiaľ Betclic stávkovanie live život bez James Hird začala porážkou, ale dočasné tréner Essendon Matthew Egan verí, existuje veľa pozitív pre Bombers

Suns odrazil bombardérov nároku úzky 14,13 (97) na 14,11 (95) výhru v hre kazen hlavou knock Sam Day, ktorý vyústil vo veľkom dopredu bola prijatá do nemocnice.


Bombers dopredu Jake Daniher mali možnosť dodať víťazstvo morálky-zdvíhať pre Essendon, ale jeho pravé uchopenie nohu na plný úväzok sirény prešiel po zadku.

, ktorá opustila bombardéry hráči rozhádzané po trávniku Metricon štadióne sklamaním, ale Egan nechce výsledok zatieniť snahu svojho tímu.

"sme celkom pozit� �vne koučovanie skupiny," povedal Egan.

"prásk je, keď potrebujú byť udrel, ale myslel som, dnes bol jeden z tých nocí, kde je ich snaha - nemali všetko, čo sme požiadaní - sme hovorili veľa o hranie ako naozaj tesné tímu a vedie g všetky malé tím veci von a robili presne to.Práve sme dostali, aby si to ísť. "Facebook Twitter Pinterest Brett Deledio označí loptu proti Dane Betclic-Kliknite tu Swan a Ben Sinclair počas zápasu medzi Collingwood Magpies a Richmond Tigre na MCG v sobotu.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára