sobota 15. apríla 2017

Rusí bežci hrozí, že po zákazu IAAF budú žalovať

Dvaja ruskí športovci, zavesené na medzinárodnej súťaži po správe o dopingu, vyhlásili, že prinesie pre krivé obvinenie proti oznamovateľa.Na tlačovej konferencii v Moskve Fridaythe 1500m športovec Kristina Ugarov a 800m bežec Tatyana Myazina uviedlo, že by žalovať svojho bývalého tímového kolegu Yulia Stepanova, ktorého svedectvo a skrytých nahrávok uvádzaný prominentnú v správe, za ohováranie v ruskom súdu.

Táto komisia Bet365-Registrácia s bonusom tu svetová antidopingová agentúra, ktorá vydala správu odporučil, aby Ugarov a Myazina byť zakázaný pre život, spolu s 400m a 800m športovec Anastasia Bazdyreva a dvoch m edailistov London Olympic, Yekaterina Poistogova a Maria Savinov.

Ugarov a Myazina tiež povedal, že plánujú podať žalobu pre krivé obvinenie proti nemeckej televíznej stanici ARD, ktorý najprv vysielal niektoré Štěpánová zjavenie v dokumente o dopingu v auguste.Ugarov povedal, že obvinenia proti nej nebola preukázaná, čo naznačuje, že ruské súperovi pracoval odstrániť krajinu nespravodlivo z competition.IOC prezident Thomas Bach navrhuje oprava Wada dopingových operácií Viac

"Naša spoluhráči sú nás obvinil, hovorí, že je to preto, že nám nemôžu konkurovať, čo nie je správne, pretože niektorý pretekár mohol skončiť v našej situácii, "povedala. "Pre krajiny, ktoré nás obviňujú, že nezáleží na tom, koho obviniť.Chceli nájsť čo najviac ľudí, ktorí boli nepriamo pripojené k tomuto, bez toho, aby nám šancu, aby sme vysvetliť. "

Savinov a Poistogova splní právny tím v pondelok, povedal Ugarov s tým, že dúfala, že ďalšie športovci by sa pripojil k žalobe a boj proti "špekuláciám" WADA. Správa Wada zistili, že ruskí športovci, tréneri a funkcionári sa zakryť rozsiahlu dopingu, ktorá by mohla mať vplyv na výsledky súťaží vrátane olympijských hrách v Londýne. Minulý víkend IAAF pozastavila All-Rusko atletického zväzu, zvyšovanie možností ruský tím mohol chýbať na olympijských hrách v Rio de Janeiro v auguste.To bude pravdepodobne chýbať svetovej vnútornej majstrovstvá v Portlande v marci ako vyšetrovatelia dohliadať na ruské pokusy o reformu.

Ugarov povedal vyšetrovateľom nepokúsila kontaktovať ju, aj keď sa v správe uviedol vyšetrovatelia hľadali rozhovor s ňou trikrát e-mailom. Alexander Karabanov, vedúci právneho tímu, ktorý reprezentuje dvojicu zadarmo, povedal, že sa bude snažiť morálne škody a odškodnenie za ušlý zisk, pretože športovci boli pozastavené z praxe a už sa vy pláca ich platy.

"Je to zvláštne príbeh, aby sa pokúsili zakázať celý národ z určitého športu," povedal právnik Ivan Melnikov.


"Pre mňa je to diskriminácia.Vieme z histórie, kedy nás národ zaobchádzať nedbalo, a vieme, ako to všetko skončilo, "dodal, zrejme s odkazom na druhej svetovej vojne. Stepanova, ktorý bol diskvalifikovaný za doping v roku 2013, a jej manžel Vitaly Stepanov, bývalý rusada zamestnanec, za predpokladu, tajne zaznamenané konverzácie pre ARD dokument.

V jednej z nich Myazina, ktorý vyhral bronz v roku 2014 IAAF World relé, údajne priznal k užívaniu krvného dopingu EPO prostriedok, ktorý je často používaný vo vytrvalostných športoch. V ďalšom Ugarov údajne povedal, že bežci sa prestal používať EPO, ale jej tréner jej dal "kurz", čo je termín povedal čas to sa odvoláva na steroidy.Predal ju sedem prášky, ona údajne povedal, že jej dovolil, aby bol "rýchlejší ako jeho ostatné atlétky".

Ale dokument obsahuje iba vyjadrený preklad toho, čo bežci boli údajne povedal a dvojica si sťažovali, že pôvodný zvuk nebol uvedený na ruskú stranu na analýzu. Myazina a Ugarov poprel, že prijal zakázané substancie a Ugarov povedala, že nebol s odkazom na dopingu v nahranom rozhovore.

"Nie je to zakázané látky, ktoré dávajú nám v tíme. Je to vec, ako sú aminokyseliny, vitamíny. Je to celkom samozrejme.Hovorili sme o tom, "povedala.

Ale správa Wada povedal, že kombinácia vysokej hemoglobínu a nízke počet retikulocytov vo výsledkoch krvných testov, nedostatok testov moču a osobné rekordy pre Ugarov v roku 2012 "označujú silné podozrenie z dopingu počas súťaže" .Ugarova a jej právnici navrhli Stepanova a jej manžel pracovali ako západných spravodajských agentov.

"Stepanov má priateľov v Amerike, a podozrenia sa objavili medzi nami, že boli prijatí ako činidlá, "povedal Uragova. "Žili tam po dlhú dobu. Ako sa jedna dievčina len náhle ísť a zarámovať svojej krajiny? "

Bet365-Zobraziť viac

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára